Pieneläinklinikka Lohdutuksessa tarjoamme lemmikeille peruseläinlääkäripalveluja hyvin varustellulla, uudella klinikalla Porissa. Käytössämme on nykyaikainen välineistö, laboratoriolaitteisto ja röntgen.

Suunnittelussa on otettu huomioon mm. potilaat jotka eivät syystä tai toisesta voi kulkea yhteisten tilojen kautta ja siksi yhdestä toimenpidehuoneesta on erillinen kulku ulos, suoraan parkkipaikalle. Heräämö on valoisa ja tilava ja siellä on mukava heräillä nukutusta vaatineista toimenpiteistä tai olla hoidettavana päiväsairaalassa.

Klinikalla on myynnissä Royal Caninin erikoisruokavalion ruokia ja laadukkaita lisäravinteita ja hoitotuotteita lemmikillesi.

Meillä myynnissä nyt myös Trovetin hypoallergisia ruokia koirille ja kissoille

Teitä palvelee eläinlääkäri Pilvi Vaajakari ja klinikkaeläinhoitaja EAT Kaisa Ylönen

Pilvi toimi yli 15 vuoden ajan Porissa kaupungineläinlääkärinä pieneläinklinikalla keskittyen pieneläintenhoitoon kirurgiassa ja sisätaudeissa.

Pitkään kaupungineläinlääkärin virassa toimineena on akuutit, kiireelliset potilastapaukset olleet aina prioriteettilistan kärjessä ja edelleen pyrimme antamaan avun myös näille tapauksille ajanvarauspotilaiden lomassa.

Kaisa työskenteli klinikkaeläinhoitajana kaupungin pieneläinklinikalla lähes 12 vuotta valmistuen ensin 2011 klinikkaeläinhoitajaksi ja 2020-2021 suoritti klinikkaeläinhoitajan erikoisammattitutkinnon opinnot.

Toimintamme perustuu haluun auttaa eläimiä ja palvella asiakkaita ammattitaidolla, aidolla välittämisellä ja läsnäololla. Lämpimästi tervetuloa!